Boathus

Stallen met oog voor detail

Doorgaans laten eigenaren hun vaartuig uitsluitend in de winterperiode binnen zetten, beschut tegen de weersinvloeden.
Maar u kunt nog zuiniger met uw waardevolle eigendom omgaan.

U kunt ervoor kiezen om uw boot in de zomermaanden binnen te stallen. Uw boot blijft goed geconserveerd en heeft minder onderhoud nodig. Als u gebruik maakt voor onze zomerstalling, blijft uw boot altijd in topconditie.

Bij Het Boathûs is goed stallen het hele jaar de norm.
Het bespaart u een vaste ligplaats in de jachthaven.

Stalling voor boten binnen - €48 p/m²
Stalling voor boten buiten - v.a.€20 p/m²
Stalling voor sloepen tot 6,5m - €650
✅ Inclusief : afspuiten romp, opbokken, hellingen & weer te water laten.
De winterstallingsperiode is maximaal van 1 oktober tot 1 april

Het stallen het hele jaar door

Varen is uw grote hobby, maar als u eerlijk bent: het aantal tochtjes in het vaarseizoen blijft altijd beperkt. Veel boot eigenaren gebruiken hun boot maar een aantal keren per jaar.

Een boot in het water laten liggen terwijl hij niet gebruikt word zorgt voor het achteruitgaan van de boot. Dat is bij een overdekte droge stalling veel minder. Een plaats op een jachthaven huren voor de zomer kost ook veel geld.

Hoe zonde is het dan dat uw boot de hele tijd niet gebruikt in het water ligt? Het kan anders, namelijk dat uw boot altijd veilig binnen staat, tenzij u erop uit wilt.

Reserveer een overdekte winter- of zomerstalling op de pagina: Reserveren.

Permanente jachthaven bij Het Boathus

We bieden permanente ligplaats voor uw boot. Laat uw boot het gehele jaar bij Het Boathus liggen. Dan halen wij de boot in en uit het water op het moment dat u dat wilt. Deze boottrailer wordt ook gebruikt om uw boot naar een andere locatie te brengen als u daar een paar dagen wil varen. 

Zo pakken we dat aan bij Het Boathûs. De extra kosten, die verbonden zijn met het in en uit het water halen, wegen ruimschoots op tegen het extra onderhoud aan de boot door hem lang in het water te laten liggen. Deze oplossing is voor de boot eigenaar, die zijn boot maar enkele keren gebruikt, een uitstekend alternatief.

Aanbieding: gratis 2 keer in en uit het water halen

Om u als eigenaar te laten wennen aan het idee van een permanente droge overdekte ligplaats neemt Het Boathûs in het eerste jaar, dat u bij ons ligt, 2 keer in dat jaar het in en uit het water halen van de boot voor haar rekening.