Boathus

Services

Boten blijven in optimale staat, als zij na het varen direct op het droge worden gezet,
schoongespoten worden en binnen worden gestald. Het Boathûs doet dat standaard.
Ga na uw trip op het water gerust weer op weg. Uw boot is in goede handen bij ons professionele stallingsteam.

Stalling voor boten binnen - €48 p/m²
Stalling voor boten buiten - v.a.€20 p/m²
Stalling voor sloepen tot 6,5m - €650
✅ Inclusief : afspuiten romp, opbokken, hellingen & weer te water laten.
De winterstallingsperiode is maximaal van 1 oktober tot 1 april
Winterstalling in het Boathus

Uw boot binnen en buiten stallen

Boten blijven in optimale staat, als zij na het varen direct op het droge worden gezet, schoongespoten worden en binnen worden gestald.

Het Boathûs doet dat standaard. Ga na uw trip op het water gerust weer op weg. Uw boot is in goede handen bij ons professionele stallingsteam.


Tijdens de winterstalling maken wij uw boot winterklaar.
Stalling buiten is mogelijk op ons grote parkeerterrein, denk hierbij o.a. aan zeilboten met staande mast.

Transport Boten

Uw boot halen & brengen

Varen in de omgeving van Grou is heerlijk, maar zo nu en dan wilt u ook andere mooie wateren ervaren. Vanuit Het Boathûs ligt Nederland waterland aan uw voeten.

Afhankelijk van de grootte van uw boot, varen of rijden we hem met onze trailer naar de vaarplek van uw keuze en brengen we hem na afloop weer veilig terug.

Heeft u zin in het Tjeukemeer, het IJsselmeer of de Vinkeveense Plassen bij Amsterdam? Doe vooral een beroep op onze haal & breng service.

icon-motor

Motoronderhoud en reparatie

Ons team van gekwalificeerde experts staat klaar om betrouwbare reparaties en naadloos onderhoud te bieden voor motoren van verschillende typen. We begrijpen hoe essentieel een perfect werkende motor is voor uw vaaravontuur. 

Vertrouw uw boot toe aan Boathûs en geniet van veiligheid en plezier bij elk moment op het water.

icon-antifouling-behandeling

Antifouling behandeling

De beste ervaring op het water begint met een goed onderhouden boot. Daarom bieden we antifouling behandelingen aan om uw boot te beschermen tegen ongewenste aangroei en ophoping van vuil op de romp. 

Onze antifouling behandelingen vormen een barrière die de groei van schadelijke organismen vermindert, waardoor uw boot soepel en snel door het water glijdt.

Boten reinigen

Poetsen, polijsten en schoonmaak-werkzaamheden

Onze poets- en polijstexperts brengen de glans terug in elk oppervlak van uw boot, waardoor het niet alleen mooi oogt, maar ook beschermd is tegen de elementen. 

Of het nu gaat om het poetsen van de romp, het polijsten van het dek of het reinigen van elk hoekje en gaatje, onze schoonmaakwerkzaamheden zijn doordrenkt met precisie en zorg.

icon-plamuur

Gelcoat reparaties

Bij Boathûs begrijpen we het belang van een onberispelijke uitstraling van uw boot, en daarom bieden we gespecialiseerde gelcoat reparatiediensten aan. 

Onze ervaren vakmensen zijn experts in het herstellen van beschadigde gelcoat, of het nu gaat om krassen, scheuren of verkleuringen. Met uiterste zorg en precisie herstellen we de oorspronkelijke glans en kleur, waardoor uw boot er weer als nieuw uitziet.

Refit van uw boot

Onze boot refit-diensten zijn ontworpen om uw boot nieuw leven in te blazen en te vernieuwen, van boeg tot achtersteven. 

Of het nu gaat om het moderniseren van het interieur, het upgraden van technologieën of het herstellen van de oorspronkelijke glans, ons toegewijde team staat klaar om uw boot te transformeren.

Maatkussens voor boot

Kussens
op maat maken

Moet u uw bootkussens vervangen?
Bij BoatHus bent u aan het juiste adres. We maken alle kussens op maat. Ons allround naaiatelier maakt  kussens voor boten, sloepen en jachten.

We hebben een brede aanbod van materialen die special geschikt voor buiten- en binnenkussens.

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan op de pagina “Maatkussens voor de boot“.