Boathus

Services

Boten blijven in optimale staat, als zij na het varen direct op het droge worden gezet,
schoongespoten worden en binnen worden gestald. Het Boathûs doet dat standaard.
Ga na uw trip op het water gerust weer op weg. Uw boot is in goede handen bij ons professionele stallingsteam.

Er is nog plaats op de stalling bij Het Boathus
Stalling voor boten - €45 p/m²
Stalling voor sloepen tot 6,5m - €600
✅ Inclusief : afspuiten romp, opbokken, hellingen & weer te water laten.
Winterstalling in het Boathus

Uw boot binnen stallen

Boten blijven in optimale staat, als zij na het varen direct op het droge worden gezet, schoongespoten worden en binnen worden gestald.

Het Boathûs doet dat standaard. Ga na uw trip op het water gerust weer op weg. Uw boot is in goede handen bij ons professionele stallingsteam.
Tijdens de winterstalling maken wij uw boot winterklaar.
Mocht u nog vragen hebben over uw boot of eventuele reparaties tijdens de winterstalling dan kunt u terecht bij de mannen die de winterberging verzorgen, Fedde vd Werf en Heerco Halbesma.
Reserveer een ligplaats voor uw boot op de pagina: Reserveren.

 

Transport Boten

Uw boot halen & brengen

Varen in de omgeving van Grou is heerlijk, maar zo nu en dan wilt u ook andere mooie wateren ervaren. Vanuit Het Boathûs ligt Nederland waterland aan uw voeten.

Afhankelijk van de grootte van uw boot, varen of rijden we hem met onze trailer naar de vaarplek van uw keuze en brengen we hem na afloop weer veilig terug.

Heeft u zin in het Tjeukemeer, het IJsselmeer of de Vinkeveense Plassen bij Amsterdam? Doe vooral een beroep op onze haal & breng service.

Boodschap service voor boten eigenaren

Uw boot uitrusten

Varen is voor u niks aan uw hoofd hebben, even weg zijn met familie en vrienden. Dat begint al bij de voorbereidingen. Hoe minder u zelf hoeft te organiseren, hoe beter het is.

Bij vertrek zijn de brandstof- en watertanks vol (en bij aankomst worden de vuilwatertanks geleegd). Als u dat wilt, zorgt Het Boathûs ook voor een volle ijskast, schone handdoeken en fris opgemaakte bedden aan boord.

Zin in barbecueën of andere catering? Wij zetten het voor u klaar. Zo kunt u zich toeleggen op wat u het liefste doet: genieten van het varen en van uw gezelschap.

Boten reinigen

Uw boot schoonmaken

U bent een dag (of paar dagen) op het water geweest en heeft geen tijd meer te verliezen. Andere verplichtingen!

Dan is het prettig dat u het schoonmaken van de boot kunt overlaten aan Het Boathûs. Zo weet u zeker dat u bij een volgende gelegenheid weer spik en span kunt uitvaren.

 
 
Maatkussens voor boot

Kussens
op maat maken

Moet u uw bootkussens vervangen?
Bij BoatHus bent u aan het juiste adres. We maken alle kussens op maat. Ons allround naaiatelier maakt  kussens voor boten, sloepen en jachten.

We hebben een brede aanbod van materialen die special geschikt voor buiten- en binnenkussens.

De materialen die wij aanbieden hebben een verhoogde slijtvastheid, zijn bestand tegen ultraviolette straling en zoutoplossingen. Ze hebben goede hygiënische eigenschappen. We gebruiken zoveel mogelijk brandwerende materialen.

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan op de pagina “Maatkussens voor de boot“.

Veilig parkeren

Kostbaar bezit hoort gekoesterd te worden. Dat geldt voor uw boot, maar ook voor uw auto. Als u lekker aan het varen bent, wilt u niet dat de gedachte door uw hoofd schiet: staat mijn auto wel veilig geparkeerd?

Dat doet afbreuk aan het moment. Bij Het Boathûs hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

U zet uw auto op de plaats waar uw boot stond: beschermd en droog na afloop weer veilig terug. Heeft u zin in het Tjeukemeer, het IJsselmeer of de Vinkeveense Plassen bij Amsterdam?

Doe vooral een beroep op onze haal & breng service.