Boathus

Erkend watersport bedrijf

Het Boathus is door de HISWA erkend watersport bedrijf.
Op al onze producten en diensten zijn de HISWA Algemene Voorwaarden van toepassing.

Het Boathûs staat voor maximaal comfort in bootstalling in winter en in zomermaanden.

U zorgeloos laten genieten van uw boot, dat is het kompas waarop wij varen.
Daarvoor werken we samen met tal van deskundige en betrouwbare partners.

Stalling voor boten binnen - €48 p/m²
Stalling voor boten buiten - v.a.€20 p/m²
Stalling voor sloepen tot 6,5m - €600
✅ Inclusief : afspuiten romp, opbokken, hellingen & weer te water laten.
De winterstallingsperiode is maximaal van 1 oktober tot 1 april
boat hauler
Onder de werknaam Boathüs biedt het Aquaverium een full service winter- en zomerstalling aan. Wij bieden plaats aan boten tot 30 Ton, Trailers en Campers. Wi beschikken over een tweetal zware heftrucks (tot ‡ 5 ton) waarmee we vrijwel elke sloep en motorboot tot ‡ 8 meter aankunnen. Daarboven beschikken over een eigen helling met afspuitplaats en een hydraulische bootlift tot ‡ 30 ton.

Stalling voor zware boten en grote sloepen vindt binnen plaats op de begane grond, kleinere (zeil)boten en sloepen vinden een plek op ons sloependek op de eerste verdieping. Ook stalling buiten is mogelijk op ons grote parkeerterrein, denk hierbij o.a. aan zeiljachten met staande mast. Bokken hiervoor zijn beschikbaar.

Stallingsbokken en rijdende bootkarren zijn beschikbaar en zijn inclusief bij de vierkante meterprijs, evenals het afspuiten bij het uit het water halen en het weer te water laten in het voorjaar. Naast stalling bieden wij service in de vorm van bijv. vorstvrij maken van motoren, motoronderhoud, het aanbrengen van antifouling, de inbouw van apparatuur etc.

Voor al deze voorkomende werkzaamheden doen wij u graag offerte, door de grote verscheidenheid aan bijv. de motoren bij het winterklaar maken, de vorm van het onderwaterschip en conditie van de antifoulinglaag bij de onderwaterbehandeling is het onmogelijk met vaste prijzen te werken.

Tevens bieden wij de mogelijkheid voor (bescheiden) doe-het-zelf activiteiten zoals poetsen en kleine onderhoudswerkzaamheden. Dit dient ALTIJD in overleg met de bedrifsleiding te gebeuren. Ook als derden worden ingeschakeld is dit het geval. Schuren en slijpen tussen de andere boten is niet toegestaan, dit kan echter in overleg geregeld worden waarbij wij de boot voor u apart zetten zodra er (in het vooriaar) ruimte ontstaat.

Zomerstalling is mogelijk voor campers, caravans, trailers en boten die tijdelijk niet gebruikt worden. Bij de stalling van campers bestaat de mogelijkheid om in de winterperiode toch in en uit te kunnen rijden, hiervoor geldt een extra tarief.

Services

Uw boot binnen en buiten stallen

Motoronderhoud en reparatie

Poetsen, polijsten en schoonmaak-werkzaamheden

Gelcoat reparaties

Refit van uw boot

Kussens op maat maken

Varen terugbrengen tot de kern:

relaxed met elkaar op het water zijn