Boathus

Winterwerkzaamheden Boathûs

 
Winterberging activiteiten bij Boathus

Nu vrijwel alle boten hun plekje in het Boathûs hebben gevonden (er zijn nog een paar plekjes over) hebben wij tijd om hal op te ruimen en de niet gebruikte bokken te schilderen.

Wij hebben gekozen om al het door ons gebruikte materiaal geel te schilderen, een beetje onze “huiskleur” ook onze nieuwe heftrucks hebben deze kleur.

We maken motoren winterklaar

 

Alle bij ons in opdracht gegeven motoren zijn winterklaar gemaakt en gecontroleerd. Deze controle omvat de conditie van de V-snaren, het reinigen van het wierfilter, het controleren van accu’s en elektrische verbindingen etc.

Zaken als het vervangen van de motorolie en oliefilter(s) vallen onder motoronderhoud waarvoor apart opdracht gegeven moet worden. Wij hebben nog ruimte voor zaken als het aanbrengen van een verse laag antifouling, het vervangen van anodes (zink of aluminium) en kleine reparaties.

Mocht u nog vragen hebben over uw boot of eventuele reparaties tijdens de winterstalling dan kunt u terecht bij de mannen die de winterberging verzorgen, Fedde vd Werf en Heerco Halbesma.

Beiden beschikken over ruime expertise waarbij Fedde (o.a. bouwer van de bekende Grouster Vlet) alles weet over (stalen) motorjachten en Heerco zijn hele leven met  (polyester) zeilboten en zeiljachten heeft doorgebracht. Hebt u bij ons nog geen winterstalling gereserveerd, dan kunt u dat alsnog overwegen.
Vraag een offerte aan op de pagina: Reserveren.