Boathus

Poetsen, polijsten en schoonmaak-werkzaamheden: laat uw boot stralen bij Boathûs Grou (AQUAVERIUM) !

Bij Boathûs Grou (AQUAVERIUM) begrijpen we dat uw boot niet alleen een vaartuig is, maar ook een bron van trots en plezier. Daarom bieden wij een uitgebreide service voor het poetsen, polijsten en schoonmaken van uw boot, zodat deze altijd in topconditie verkeert.

Onze ervaren vakmensen gaan met grote zorg te werk om uw boot te laten stralen. Hier zijn enkele voordelen van onze dienstverlening:

1. Behoud van uitstraling: Onze poets- en polijstwerkzaamheden herstellen de glans van uw boot, waardoor deze er als nieuw uitziet en zijn oorspronkelijke schoonheid behoudt.

2. Verlenging van levensduur: Regelmatig poetsen en polijsten beschermt de gelcoat en vermindert de effecten van slijtage door blootstelling aan water en zonlicht.

3. Verwijdering van aanslag en verontreinigingen: Onze specialisten gebruiken hoogwaardige reinigingsmiddelen om aanslag, algen en andere verontreinigingen te verwijderen, waardoor de prestaties van uw boot worden geoptimaliseerd.

4. Professionele aanpak: Onze vakmensen zijn getraind in de nieuwste technieken op het gebied van poetsen en polijsten, en werken met zorg en precisie om een onberispelijk resultaat te leveren.

Of uw boot nu van polyester, aluminium of een ander materiaal is gemaakt, wij passen onze aanpak aan om de beste resultaten te behalen. We streven ernaar om aan uw specifieke wensen te voldoen, of het nu gaat om een grondige reiniging, polijstwerkzaamheden of een combinatie van beide.

Gun uw boot de aandacht die hij verdient en geniet van elke vaartocht in een schitterend glanzend vaartuig. Neem vandaag nog contact op met Boathûs Grou voor meer informatie over onze poets- en polijstdiensten en maak een afspraak voor een stralend schip!

info@boathus.nl   +316 44 66 46 16