Boathus

Voordelen van het bewaren van uw boot buiten op ons grote terrein. BOATHÛS (Aquaverium)

Met het naderende einde van het vaarseizoen is het tijd om na te denken over de winterstalling van je geliefde schip. En als het aankomt op de beste zorg voor je boot, is Boathûs Grou (Aquaverium) in Friesland de plek waar je wilt zijn.

Waarom zou je kiezen voor winterstalling op het grondgebied van Boathûs (Aquaverium) in plaats van overwinteren in de haven? We hebben een paar goede redenen voor je:

  1. Volledig Pakket, Geen Extra Kosten: Bij Boathûs is de prijs van winterstalling vrijwel hetzelfde als in de haven, maar hier krijg je veel meer waar voor je geld. In onze stallingprijs is inbegrepen: het afspuiten van het onderwaterschip, het opbokken, de hellingingang en het te water laten in het voorjaar.

  2. Besparing op Antifouling Coating: Doordat je boot niet uit het water hoeft voor de antifouling behandeling, bespaar je niet alleen geld, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus!

  3. Geen Noodzaak tot Mastverwijdering voor Zeilboten: Voor eigenaren van zeilboten is dit een enorme kostenbesparing. Je hoeft de mast niet te laten verwijderen en later weer terug te laten plaatsen. Je schip kan veilig en goed onderhouden op het terrein blijven staan.

  4. Expertise en Zorg: Bij Boathûs staat jouw boot in ervaren handen. Onze professionals weten precies hoe ze jouw schip de beste zorg kunnen bieden gedurende de wintermaanden.

Dus waarom zou je genoegen nemen met minder als je het beste voor je boot kunt krijgen? Kies voor winterstalling bij Boathûs Grou (Aquaverium) en geef je schip de aandacht en zorg die het verdient.

We staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via tel.:+31 644  664 616 of stuur een e-mail naar info@boathus.nl