Boathus

Financieel voordeel van het droog stallen van boten in de winter bij het BOATHÛS (AQUAVERIUM)

Financieel voordeel van het droog stallen van boten in de winter bij HET BOATHÛS Grou (AQUAVERIUM)

Bespaar geld en verleng de levensduur van uw boot

Het naderende winterseizoen brengt voor bootliefhebbers vaak de vraag met zich mee: waar laat ik mijn dierbare vaartuig gedurende de koude maanden? Het droog stallen van boten is een uitstekende oplossing, zowel voor de bescherming van uw investering als voor uw portemonnee. Bij HET BOATHÛS bieden wij een volledige winter- en zomerstalling aan, met een scala aan diensten die uw boot in topconditie houden.

Bescherming tegen de elementen

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het droog stallen van uw boot is de bescherming tegen de winterse elementen. Regen, sneeuw, ijs en vorst kunnen schade toebrengen aan de romp, het dek en de elektronica van uw boot. Door uw vaartuig in een droge, gecontroleerde omgeving te bewaren, voorkomt u deze schade en de daarmee gepaard gaande kosten voor reparaties.

Voorkom osmose en aangroei van algen

Langdurige blootstelling aan water kan leiden tot osmose, een proces waarbij vocht doordringt in de gelcoat van de boot. Dit kan leiden tot schade aan de structuur van de romp en uiteindelijk kostbare reparaties vereisen. Daarnaast kan stilstaand water aangroei van algen en mosselen bevorderen, wat de prestaties van uw boot kan verminderen en extra brandstofkosten met zich mee kan brengen.

Bespaar op onderhoudskosten

Boten die gedurende de winter buiten blijven, vereisen doorgaans meer onderhoud. Het koude en vochtige weer kan leiden tot schimmel, roest en corrosie. Door uw boot in een droge opslagruimte te plaatsen, minimaliseert u deze risico’s en bespaart u op de kosten van onderhoud en herstelwerkzaamheden.

Profiteer van onze uitgebreide faciliteiten

Bij HET BOATHÛS beschikken wij over state-of-the-art faciliteiten om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Met twee zware heftrucks kunnen we vrijwel iedere sloep en motorboot tot 8 meter behandelen. Voor grotere vaartuigen hebben we een eigenhelling met afspuitplaats en een hydraulische bootlift tot 30 ton. Hierdoor kunnen we boten tot 30 ton veilig en efficiënt behandelen.

Conclusie

Het droog stallen van uw boot bij HET BOATHÛS biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen de winterse elementen, maar levert ook aanzienlijke financiële voordelen op. Door osmose, aangroei van algen en overmatig onderhoud te voorkomen, kunt u geld besparen op de lange termijn. Onze uitgebreide faciliteiten en ervaren personeel staan klaar om uw vaartuig met de grootste zorg te behandelen. Kies voor HET BOATHÛS en geef uw boot de aandacht en bescherming die het verdient.

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven neem contact met ons op  info@boathus.nl / +316 44 66 46 16